A story beyond the pages


Здравейте, книголюбители 
    днешният пост ще е малко по-различен от обичайните досега. Искам да Ви представя един общ проект върху който работим с +Ади К. и +Yoana Divine, той е по идея на едни прекрасни блогърки +Pavlina Grancharova и +Pamela Petkova. Самата инициатива представлява обединяване на няколко блога, които трябва да изберат книги, които не са чели или искат да прочетат и това само за един месец. Броят на книгите е хубаво да е четен брой, но както е в нашия случай, ние сме три блогърски другарчета с три книги. След като прочетем книгите, всяка една от нас ще качи по една дискусия за една от избраните ни книги за месеца. 

А сега да пристъпим към книгите, които нашето книжно трио е избрало за месец Юли. 



Първата книга, която избрахме е "Джейн Еър" от Шарлот Бронте. Радвам се, че с моите другарчета споделяме любовта си към класиките и заедно се спряхме на тази хубави книга. Чакам с нетърпение да я прочетем, за да можем да ви представим своите мнения за нея.








Втората книга, която искаме да прочетем с Ади и Йоли не е преведена на български, но и трите смятаме, че изглеждa много интересна и ще бъде едно незабравимо приключение, а самата книга се казва "The Geography of you and me" ("География на мен и теб") от Дженифър Е. Смит.







За последната книга съм мноо нетърпелива, тъй като от доста време искам да я прочета. Тя е "Да убиеш присмехулник" от Харпър Ли. Чух много позитивни мнения за тази книга, а и щом е призната за един от най-обичаните романи, със сигурност ще си струва да се прочете.









Та, това е от мен, Йоли и Ади , и книжната ни инициатива. Надявам се да я следите с интерес,защото ние със сигурност много  ще се забавляваме , докато четем и дискутираме. Призовавам всеки от вас, на който любопитството му се е събудило, докато е чел този пост и се е мотивирал да прочете книги, за които не е намирал време, да си намери другарче и да се включи в това страхотна начинание.


Натали

Коментари